29.5. PONDĚLÍ
PŘESNÍDÁVKA: KIRI SÝR, KNUSPI CHLÉB, ZELENINA 7
POLÉVKA: ČOČKOVÁ
HLAVNÍ CHOD: LA PASTA DI POMODORO 1,3,7
ODPOLENÍ SVAČINKA: MEDOVÉ MÁSLO, PODMÁSLOVÝ CHLÉB, OVOCE 1,3,7
30.5. ÚTERÝ
PŘESNÍDÁVKA: JOGURT, OVESNÉ VLOČKY, OVOCE 1,7
POLÉVKA: FRANKFURTSKÁ 1,7
HLAVNÍ CHOD: VEPŘOVÉ NUDLIČKY NA ZELENINĚ, BULGUR 1,7,9
ODPOLENÍ SVAČINKA: ŘEDKVIČKOVO SÝROVÁ POMAZÁNKA, CEREÁLNÍ TOASTOVÝ CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
31.5. STŘEDA
PŘESNÍDÁVKA: TVRDÝ SÝR, POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
POLÉVKA: VALAŠSKÁ KYSELICA 1,7
HLAVNÍ CHOD: ČÍNSKÁ ZELENINA S RÝŽÍ 6
ODPOLEDNÍ SVAČINKA: RÝŽOVÁ KAŠE S MERUŇKAMI 7
1.6. ČTVRTEK
PŘESNÍDÁVKA: ŽERVÉ, VEKA, ZELENINA 1,3,7
POLÉVKA: ZELENINOVÝ VÝVAR S NUDLEMI 1,3,7,9
HLAVNÍ CHOD: RAJSKÁ OMÁČKA S KULIČKAMI Z HOVĚZÍHO A VEPŘOVÉHO MASA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 1,3,7
ODPOLEDNÍ SVAČINKA: SÝROVÁ POMAZÁNKA, ŽITNÝ CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
2.6. PÁTEK
PŘESNÍDÁVKA: ACIDOFILNÍ MLÉKO, ROHLÍK, OVOCE 1,3,7
POLÉVKA: BRAMBORAČKA S VEJCI A PÓRKEM 1,3,7
HLAVNÍ CHOD: KUŘECÍ PRSÍČKO S HRÁŠKOVOU RÝŽÍ, ZELENINA 7
ODPOLEDNÍ SVAČINKA: ŠUNKA, CEREÁLNÍ CHLÉB, ZELENINA 1,3,7